Skip to main content

De diensten van Schilstra IT Solutions

Ontdek de IT Specialist in de Fryske Marren

Schilstra IT Solutions is uw lokale expert in IT diensten met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit. Onze kernwaarden zijn:

  Persoonlijke en eerlijk advies  Persoonlijk en eerlijk advies
Goede service   Goede service
Transparante communicatie  Transparante communicatie

Reparatie en onderhoud

Onze ervaring staat garant voor zorgvuldige reparaties en regelmatig onderhoud voor uw apparatuur. Met oog voor detail en expertise herstellen en optimaliseren we uw apparaten, ongeacht de complexiteit van het probleem.

WiFi specialist aan huis

Heeft u problemen met het verbinden van uw computer? Als WiFi-experts zorgen we voor een goede verbinding, waar u zich ook bevindt in en om de Fryske Marren. Onze expertise zit in het optimaliseren van WiFi-netwerken, het oplossen van signaalproblemen en het bieden van veilige en betrouwbare verbindingen.

Directe ondersteuning aan huis

Schilstra IT Solutions vindt een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Profiteer daarom van onze persoonlijke thuisservice bij uw IT-problemen, zo komen wij ook aan huis voor efficiënte IT-oplossingen. Of het nu gaat om het oplossen van problemen met computers, netwerken of randapparatuur, ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen zodat uw problemen snel weer opgelost zijn.

Veilige en betrouwbare webhosting en beheer

Onze professionele en betrouwbare webhosting en beheerdiensten zijn gericht op het bieden van een stabiele en veilige online omgeving voor uw bedrijf. Wij monitoren, beheren en optimaliseren uw webomgeving om aan uw specifieke eisen te voldoen en groei mogelijk te maken.

Geavanceerde bewakingscamera's

Vergroot uw veiligheid met professionele bewakingcamera’s  en systemen die zorgen voor een betrouwbare bewakingsoplossing voor uw huis of bedrijf. Onze op maat gemaakte installaties bieden zichtbaarheid en gemoedsrust.

Narrowcasting oplossingen voor bedrijven

Ontdek de kracht van onze narrowcasting oplossingen voor het gericht presenteren van informatie via digitale schermen. Speciaal ontworpen voor bedrijven, verbeteren onze narrowcasting diensten bedrijfsinzichten en vereenvoudigen ze inzicht in operationele prestaties. Wij leveren op maat gemaakte narrowcasting diensten die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften.

Op maat gemaakte IT-oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij IT-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw IT uitdagingen. Van analyse en advies tot implementatie: onze op maat gemaakte oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het bereiken van uw doelstellingen.

Heeft u specifieke vragen of zoekt u naar een oplossing die perfect past bij uw (bedrijfs)behoeften? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het team van Schilstra IT Solutions staat klaar om u met enthousiasme en expertise verder te helpen.