Skip to main content

Schilstra IT Solutions narrowcasting: eenvoudig en effectief

Uw totale narrowcast oplossing

Schilstra IT Solutions biedt geavanceerde narrowcasting oplossingen die zich richten op krachtige informatieoverdracht, waarbij de integratie van tools zoals PowerBI dynamische dashboards mogelijk maakt voor bedrijven. De gebruiksvriendelijke en flexibele diensten zorgen voor toegankelijke narrowcasting, ongeacht de aanwezigheid van een televisie, en het cloudgebaseerde platform biedt overal toegang tot actuele informatie, waardoor communicatie en betrokkenheid worden geoptimaliseerd. 

Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Krachtige informatieoverdracht

In de huidige digitale wereld is effectieve communicatie essentieel. Bij Schilstra IT Solutions begrijpen we dit als geen ander. Onze geavanceerde narrowcasting oplossingen gaan hand in hand met de behoeften van moderne bedrijven. Door de integratie van tools zoals PowerBI, stellen we u in staat om dynamische PowerBI dashboards voor bedrijven te ontwikkelen die uw bedrijfsprestaties en -inzichten verhelderen. Hierdoor maakt u eenvoudig aantrekkelijke presentaties met op maat gemaakte content die precies past bij uw huisstijl, compleet met afbeeldingen, teksten en interactieve widgets.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Heeft u geen televisie? Dat is geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze mediaspeler is compatibel met elke TV. Eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Log in op het dashboard, pas presentaties aan en bekijk direct de updates op het scherm. Hierdoor bieden wij narrowcasting diensten die toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. 

Of u nu op kantoor bent of onderweg, met ons cloudgebaseerde platform heeft u altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie. Hiermee bevordert u niet alleen de betrokkenheid van uw medewerkers, maar optimaliseert u ook de communicatiestromen binnen uw organisatie.

Optimaliseer uw bedrijfsinzichten met narrowcasting

Narrowcasting heeft talloze krachtige functies die de manier van informatie delen veranderen. Ontdek de mogelijkheden van de narrowcasting diensten van Schilstra IT Solutions:

Bedrijfsinzichten optimaliseren

  • KPI-Dashboards/ Intranet: Onze ervaring en expertise staan garant voor een soepele integratie van tools zoals PowerBI, Qlik, Tableau, Grafana, Coosto, Xelion, en Zermelo. Deze tools stellen ons in staat stelt om aantrekkelijke KPI-dashboards te creëren die bedrijfsinzichten optimaal weergeven. Daarnaast streven we ernaar om de medewerkerstevredenheid te bevorderen door een gemakkelijke gebruikerservaring te bieden. 

Prestaties vereenvoudigen

  • Officedocumenten: Importeer en vereenvoudig presentaties door bestaande Powerpoint-presentaties, Office– en PDF-documenten te integreren. Stuur rapportages moeiteloos per e-mail naar het informatiescherm.

Toegang tot actuele informatie

  • Nieuws: Blijf up-to-date met een selectie uit meer dan 100 RSS-feeds, die automatisch het laatste nieuws op het informatiescherm tonen. Diverse presentatiestijlen, inclusief een tickertape, bieden veelzijdige weergaveopties. Bovendien zijn het laatste NOS Journaal en Nu.nl video’s beschikbaar.
  • Verkeer: Houd de verkeerssituatie nauwlettend in de gaten met een actuele verkeerskaart. Pas de weergave aan, zoom in of uit, en bekijk automatisch bijgewerkte wegmarkeringen en iconen, inclusief aanvullende tekstuele weergave.
  • Weer en Buienradar: Wees voorbereid met actuele weerberichten en buienradarinformatie. Kies uit verschillende visuele weergaven en raadpleeg gedetailleerde KNMI weerkaarten voor uitgebreide weersinformatie.

Narrowcasting is dus erg veelzijdig. Met deze handige narrowcasting diensten van Schilstra IT Solutions kunt u uw bedrijfsinzichten optimaliseren, uw prestaties vereenvoudigen en heeft u toegang tot veel actuele informatie. Hierdoor kunt u uw communicatie optimaliseren en versterken. 

Onze gebruiksvriendelijke hardware

Integratie zonder zorgen

Bij Schilstra IT Solutions streven we ernaar om uw digitale zaken eenvoudiger en efficiënter te maken. Onze mediaspeler verbindt zich zonder problemen met elke televisie via de HDMI-aansluiting. Met een simpele internetverbinding, via WiFi of Ethernet, is uw systeem onmiddellijk klaar voor gebruik. En het mooiste? Eenmaal geïnstalleerd, hoeft u niets meer handmatig aan te passen.

Handige en gebruiksvriendelijke functies

Met handige functies, zoals de mogelijkheid om het in- en uitschakelen van de tv te plannen, heeft u de volledige controle over de weergave. Zelfs in situaties waar u tijdelijk geen internet hebt, blijft uw presentatie gedownload op de mediaspeler, waardoor u altijd klaar bent om te presenteren. Het beeld kan zowel liggend als staand worden weergegeven zodat u kunt kiezen wat het meest passend is. Daarnaast kunt u gebruik maken van automatische updates om altijd voorzien te zijn van actuele informatie.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Uw veiligheid is onze prioriteit. Met de nieuwste beveiligingstechnologieën zorgt Schilstra IT Solutions ervoor dat uw data altijd beschermd is. De 4K-resolutie capaciteiten van onze mediaspeler zorgen ervoor dat u kunt genieten van haarscherpe beelden en een indrukwekkende kijkervaring. De mediaspeler is compatibel met zowel WiFi als Gigabit Ethernet.

Nieuwsgierig? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende demo aan!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam