Skip to main content

Schilstra IT Solutions: uw IT-partner in de Fryske Marren

Welkom bij Schilstra IT Solutions, uw vertrouwde naam als het gaat om deskundigheid in computers en laptops in de Fryske Marren. Schilstra IT Solutions, voorheen bekend als Bits en Bytes Computerservice, is inmiddels al 10 jaar actief in de IT sector. Door deze ervaring hebben wij veel verstand van verschillende IT zaken en helpen wij u graag met onze ruime expertise!

Transparante communicatie

Bij Schilstra IT Solutions geloven we in de kracht van transparante communicatie. We navigeren u graag door de (soms) complexe wereld van technologie, met duidelijk advies zonder technisch jargon. Met ons bent u verzekerd van eerlijkheid, zonder verrassingen of verborgen kosten.

Snelle en efficiƫnte service

Wat ons echt onderscheidt, is onze efficiƫnte servicegerichtheid. Wanneer u geconfronteerd wordt met computer- of laptopproblemen, staan wij garant voor een snelle en effectieve oplossing. Uw tijd is kostbaar, en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer operationeel bent. Bovendien bieden we innovatieve IT-oplossingen om uw bedrijf te optimaliseren.

Uw partner in technologie

Of het nu gaat om het upgraden van uw oude laptop, het verkennen van de nieuwste technologische trends of het bieden van op maat gemaakt advies, Schilstra IT Solutions is uw betrouwbare partner. We zijn er trots op dat we bekend staan om onze persoonlijke benadering, uitstekende service en transparante communicatie. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!

Bel ons op
06 814 025 14

Lyklamawei 3
8566JH Nijemirdum

Mail ons
info@schilstra-itsolutions.nl